Kako naručiti proizvode putem Web Shop-a?

Kada ste odabrali sve artikle koje želite da kupite, kliknite na korpu pa na prozor „Produžite na naplatu“ i potom popunite prijavu da kreirate korisnički nalog. Kada unesete tražene podatke, u poslednjoj opciji kliknite na „Pošalji narudžbinu“. Jako je bitno da u sledećem koraku na dnu ekrana unesete dodatne informacije o artiklu (boja i veličina) a vašu narudžbinu potom možete odštampati. Za kraj kliknite na „Pošalji narudžbinu“ i u najkraćem roku dobićete potvrdu narudžbine i ostale detalje vezane uz plaćanje i dostavu.

Narudžbine putem imejla i telefona

Ukoliko ne želite da popunjavate narudžbine i upite preko „web-shopa“, slobodno nam se možete obratiti putem imejla na info@treningoprema.rs sa artiklima koji vas zanimaju, pa ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti. Takođe nas možete kontaktirati putem brojeva telefona koji se nalaze na dnu stranice.

Cene

U sve cene na našim stranicama je uključen i PDV. Cene su izražene u dinarima. Dostava nije uračunata u cenu i nju plaćate prilikom preuzimanja robe po tarifi Post Express-a.

Rabat

Za veće količine po dogovoru odobravamo dodatni rabat.

Načini plaćanja

Pouzećem – Vašu porudžbinu možete platiti pouzećem odnosno gotovinom prilikom preuzimanja. Avansno – Po izdatom predračunu.

Načini dostave

Vršimo dostavu na području cele teritorije Srbije. Vaša narudžbina dolazi na Vašu adresu u roku od 2-5 radnih dana ukoliko se roba nalazi na lageru. U suprotnom, rokovi dostave su duži o čemu ćete biti obavešteni putem kontakta kojeg ste ostavili prilikom narudžbine

U slučaju naručivanja veće količine robe, postoji mogućnost i ličnog preuzimanja robe.

Garancija

Svi proizvodi koji se nalaze na Web Shop-u su originalne robne marke SKLZ i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od specifikacije ili defekta, obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo.  Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta koji je nastao kao posledica neodgovarajuće upotrebe proizvoda.

Pravila korišćenja

Izjava o kupcu:

Kupac je svako pravno i fizičko lice koje izvrši narudžbinu putem našeg Web Shop-a i navede adresu isporuke u Republici Srbiji. Ukoliko se radi o trgovini između pravnih subjekata odnosno o robi za dalju prodaju, kupac mora imati zadovoljene sve zakonske pretpostavke i uslove za kupovinu i prodaju robe. U slučaju nemogućnosti isporuke traženih artikala, obvezujemo se da vratimo sva uplaćena sredstva kupcu/korisniku koji su ista položili na račun u svrhu kupovine spornog artikla. Obavezujemo se na zaštitu privatnosti podataka svih korisnika/kupaca. Zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog delovanja na ovaj sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka i napominjemo da će svaki takav pokušaj biti prosleđen nadležnim institucijama.

Privatnost podataka Obavezujemo se da pružimo zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informisemo kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa mejl liste putem kojih obaveštavamo kupce o promocijama i svim informacijama vezanim za SKLZ proizvode. Prilikom online kupovine privremeno se koriste, ali ne čuvaju, podaci nužni za realizaciju kartičnog plaćanja, koje se uz sve sigurnosne predostrožnosti prosleđuju u realnom vremenu isključivo odgovarajućoj kartičnoj kući. Ni u kojem trenutku ne pohranjujemo podatke o broju kreditne kartice, datumu važnosti ili sigurnosnom kodu iste.

Trajno se čuvaju isključivo podaci neophodni za izdavanje računa, komunikaciju sa kupcima i dostavu robe. Kupcima je dostupna mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe, na način da klikne na link „Skinite me sa mail liste“ sadržan u svakom elektronskom primerku koji šaljemo. Kupac takođe ima pravo zatražiti brisanje svog korisničkog računa/registracije, ispravku ili dopunu netačnih, nepotpunih ili neažurnih podataka, slanjem zahteva na e-mail info@treningoprema.rs. Garantujemo da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje.

Svi su podaci o kupcima strogo čuvani i dostupni samo radnicima kojima su nužni za obavljanje redovnog posla. Svi radnici su se potpisom ugovora o radu obavezali na poštovanje načela zaštite privatnosti. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlašćenih službi Republike Srbije na osnovu zakonskog osnova. Ne odgovaramo za slučajne greške, višu silu ili druge objektivne okolnosti kojima se uzrokuje neskrivljeno kršenje garancije zaštite Vaših podataka, ali ćemo preduzeti sve moguće radnje da u što kraćem roku otklonimo mogućnost ponavljanja greške.

Veleprodaja

Ukoliko ste zainteresovani za prodaju američke robne marke SKLZ koju zastupamo, molimo Vas

da nas kontaktirat na: info@treningoprema.rs ili na telefon +381 611 458 164.