3.990,00 RSD

Svetski hit za trening fudbala u Srbiji!
Jednostavna upotreba StarKick-a omogućava značajni napredak u tehnici ovladavanja loptom već u prvih mesec dana, uz 30 minuta dnevnog treninga.
Dokazano se poboljšava kontrola lopte, tehnika vođenja, predaje i izvođenja udarca.
Skraćuje se vreme reakcije između prijema i predaje lopte i efikasnost zaustavljanja lopte.
Vrlo kvalitetni materijali od kojih je ovaj proizvod izrađen, dozvoljavaju jake udarce lopte i jednostavno učenje ovladavanja lopte u vazduhu bez dodira.
Odabrati StarKick je sigurna odluka u kojoj nećete promašiti, jer baš ovaj rekvizit u treningu upotrebljavaju i mnogi poznati fudbalski klubovi.

SKLZ-Star-Kick-Solo-Soccer-Trainer-1 www.sportskaoprema.eu
Šta je tehnika StarKick?
To je tehnika treninga s kojom ćete unaprediti igru sa loptom, udarac, primanje, proigravanje, kontrolu i vraćanje lopte u igru. Možete trenirati samostalno, bilo gde i u bilo koje vreme.
U treningu mlađih kategorija, sa StarKick-om, svako dete može samostalno da radi na kontroli lopte i da bude sam svoj trener izvan grupnog vežbanja.

Kako upotrebljavati StarKick?
Upotreba opreme StarKick je jednostavna, obično je dovoljno samo 30 minuta dnevno, čime se značajno poboljšava tehnika ovladavanja i kontrole lopte. Ovo je zabavna i zanimljiva novina, koja detetu donosi veliku prednost u odnosu na vršnjake. Naročito je poboljšano reakcijsko vreme izmedju zaustavljanja, primanja i predaje lopte. Tehnika vođenja brzo postane prijatan zadatak i dobar dokaz da samo kvalitetan trening daje takmičarsku moć.

Zašto da kupite fudbalski rekvizit StarKick?
Kupovina sportske opreme nije uvek jeftina, pa je važno kupiti dovoljno jak i izdržljiv proizvod koji će omogućiti snažne udarce i koji će redovnom upotrebom zadržati svoju funkcionalnost.