8.990,00 RSD

core wheels sportskaoprema.eu

Sa vežbama primerenim za sve nivoe treninga, Core Wheels će podignuti vaš funkcionalni trening na višu nivo. Trenutno su svetski hit, gde ih zbog svoje jednostavne primene i zaista naglašene efikasnosti, masovno koriste američki marinci. Za individualni rad s klijentima posebno ga cene vrhunski joga instruktori i fitness treneri.

CORE wheels oblikuju vretenaste mišiće i brzo dovode do rezultata koji se primećuju u tonusiranju mišića celog tijela. Sa redovnom upotrebom ovih ergonomski oblikovanih ručica sa ugrađenim točkovima, vaše telo će biti  sve sposobnije za naporne treninge, a rezultati će biti vidljivi i lako merljivi već u prvih nekoliko nedelja. Vežbe kao što su PLANK ili PUSH UP sa ovim trenažerom će biti još efikasnije, a vaši zglobovi će ostati zdravi i bez bolova koji se uobičajeno javljaju ako ove vežbe izvodimo na tradicionalan način.

CORE wheels destabilizuju vaše kretanje i u svakoj vežbi aktiviraju mišiće stabilizatore. Zbog toga vežbe sa ovim trenažerom su posebno efikasne za duboke leđne mišiće i trbušnjake, a budite uvereni da ćete osetiti efekte na vašim rukama, ramenima i bokovima.